SLIPP  URINLÄCKAGE  OCH/ELLER  ÖKA  SEXLUSTEN  PÅ  ENKELT  OCH  SMIDIGT SÄTT  –  PROVA  INSQULTP CHAIR!

Utföres av Leg distriktssköterska

Just nu erbjudande 10 behandlingar

12 000 kontraktioner under en behandling!

  • Lider du av inkontinens oavsett man som kvinna?
  • Har din sexlust minskat?
  • Gör som 1000 tals andra person och prova vår nya Insculpt Chair som många redan har blivit hjälpta av. Hela 12 000 muskelkontrationer av din bäckenbotten på en enda behandling!
  • 12 000 kontraktioner av dina bäckenbotten muskler vid varje behandling vilket gör att den är mycket bättre än knipövningar.
  • Självklart är den CE-märkt!
  • Behandlingarna utföres av leg distrikts sjuksköterska med kompetens inom inkontinensbesvär.
  • 2:a bokningen och efterföljande bokningar ges rabatt på hela 25% per behandling vid 5 behandlingar.
  • Just nu 50 % rabatt vid första gången bokning vid minst 10 bokningar. OBS specialpris för dig som bokar 10 behandlingar.
  • Investering på 1995 kr /per behandling utan rabatt.
  • Avbetalningsplan finns.

Under behandlingen sitter du fullt påkläd och kan t ex läsa bok. OBS ej användning av elektronisk utrustning såsom mobiltelefon/surfplatta/dator i samband med behandling.

Bäckenbottenmusklerna utgör en central del av människans kropp och är en av grunderna för vårt fysiska välbefinnande. De ligger i basen av bäckenet och fungerar som ett stödjande “nät” för de inre organen som blåsan, tarmarna och, för kvinnor, livmodern. Men hur ofta tänker vi på denna tysta hjälte inuti oss och, varför är bäckenbottenmusklerna så viktiga?

INSCULPT CHAIR är en ny revolutionerande metod som har hjälpt många med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och nedsatt intim tillfredsställelse. För män som har problem med för täta toalettbesök och för tidig utlösning kan träning av bäckenbottenmuskulaturen vara en enkel lösning.

Starka bäckenbottenmusklerna är nyckeln till kroppens inre harmoni och välbefinnande.

Bäckenbottenmusklerna är jätteviktiga för kroppens insida och hur vi mår. De sitter längst ner i bäckenet och håller våra inre organ, som blåsan, tarmarna och hos kvinnor livmodern, på plats. Även männen kan få hjälp med bäckenbottenträning. Bäckenbottenmusklerna gör mycket för oss utan att vi tänker på det, men varför är de så viktiga?

Dessa musklers funktion sträcker sig över flera viktiga områden av vårt välbefinnande:

Stöd till inre organ:
Genom att bära och stödja våra inre organ, bevarar de balansen och säkerställer deras optimala funktion.

Kontinens:
En harmonisk kontroll av urin och avföring möjliggörs genom dessa musklers precision, vilket i sin tur förhindrar oavsiktlig inkontinens.

Sexuell funktion: Bäckenbottenmusklerna är inte bara en del av vårt fysiska stöd, utan även en nyckel till sexuell njutning och prestanda.

Förlossning:
För kvinnor, är dessa muskler särskilt av betydelse under graviditet och förlossning, där deras styrka och tonicitet spelar en avgörande roll.

Trots deras fundamentala betydelse är det inte ovanligt att dessa muskler försvagas över tiden, genom graviditet, övervikt, kirurgiska ingrepp eller andra medicinska tillstånd. Denna försvagning kan leda till en rad hälsoproblem, inklusive inkontinens, prolaps av inre organ eller minskad sexuell tillfredsställelse. Att vårda och stärka dessa muskler är därmed av yttersta vikt för att upprätthålla en holistisk balans och välbefinnande i vår kroppsliga existens.

Bäckenbottenmusklerna utgör det muskellager som ger stöd åt bäckenorganen och sträcker sig över botten av bäckenet. Dessa muskler är likadana hos både kvinnor och män och kan därför tränas på samma sätt. En vältränad bäckenbotten ger kontroll över blåsan, tarmarna och könsorganen.

Om bäckenbottenmusklerna försvagas innebär det att de inre organen inte får fullt stöd, vilket kan leda till svårigheter att kontrollera urinblåsan och minskad känsla av och kontroll över sexuell aktivitet.

Vad gör då INSCULPT CHAIR?

Upptäck en behandling som inte bara ökar lusten utan också ger dig ökad säkerhet!

Denna unika behandling riktar sig specifikt till bäckenbottenmuskulaturen.
Det är en banbrytande lösning och icke-invasiv metod för att behandla musklerna.
Dessutom är det en icke-terapeutisk behandling, vilket innebär att du kan genomgå andra behandlingar samtidigt.
Den här beprövade metoden har hjälpt många människor att förbättra sin livskvalitet.
Dessutom finns det inga förbrukningsvaror eller extra kostnader som tillkommer.

INSCULPT CHAIR är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska pulser för att stärka bäckenbottens muskulatur.

Varje behandling med INSCULPT får dina bäckenbottenmuskler att kontrahera sig cirka 12 000 gånger.
Detta banbrytande system använder elektromagnetiska pulser för att stimulera musklerna. Pulserna tränger igenom hud- och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket resulterar i kraftfulla muskelkontraktioner.