ACCESS BARS

Access bars är punkter på bl a huvudet som stimuleras med lätta fingertryck. Blockeringar både mentalt och fysiskt lösgörs på djupet. Det är en mycket avkopplande och skön behandling där resultatet kan visa sig med en gång eller lite senare. Beroende på vilka blockeringar man har eller de önskningar man har, tar det olika lång tid för olika personer att uppnå det man vill med i livet.

Vill du öka ditt flöde av välvilja, välmående och positiva händelser i ditt liv?

Vad är du villig att släppa tag i ditt liv för att få plats för det du verkligen vill uppnå?

Behandlingstid: 60 min Investering: 900 kr

Vid 3 behandlingar ges rabatt på 400 kr

AYURVEDISK HELKROPPSMASSAGE- ABHYANGA

Abhyanga är den vanligaste och mest använda helkroppsmassagen inom Ayurveda där varm olja används. Den passar alla doshor, passar förträffligt för personer med Vata-inslag. Massagen är behaglig, djup avkopplande för både kroppsligt och mentalt. Behandlingen stärker nervsystemet, cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Ama, dvs slaggprodukter renas och tas bort.

Behandlingstid: 60 min eller 90 min. Investering: 975 kr (60 min), 1425kr (90 min)

made-in-india-göteborg-massage

AYURVEDISK HUVUD-, NACKE-, SKULDROR MASSAGE – SHIROABHYANGA

I Shiroabhyanga används en varm olja som är avkopplande och stressreducerande och motverkar spänningshuvudvärk, värk i nacke och skuldror. Den stimulerar cirkulationen i huvudet, lugnar sinnet och övertänkandet. Shiroabhyanga förbättrar också sömnen och löser upp fysisk, psykisk och känslomässig stress. Huvudmassagen ges sittande. Shiroabhyanga tar 20 minuter och kombineras och görs före Abhyanga eller Vishesh massage.

Ges i kombineras med Abhyanga eller Vishesh.

Behandlingstid: 20 min. Investering: 350 kr

AYURVEDISK HELKROPPSMASSAGE- VISHESH

Vishes är en helkroppsmassagen inom Ayurveda där varm olja används. Massagen utförs med hårdare tryck där lymfsystemet blir aktiverad. Då lymfsystemet inte själv kan ta bort ama, slaggprodukter, behöver den hjälp med hjälp av massage, Vishesh. Behandlingen ökar och muskler och leder mjukas upp. Ama, dvs slaggprodukter renas och tas bort.

Behandlingstid: 60 min. Investering: 975 kr

KATI CHIKITSA

Rygg- och axelvärmebehandling med olja som kombineras med Abhyanga eller Vishesh. Örtfyllda tygpåsar som värms i olja gör att rygg och axlar mjukas upp och smärtan kan försvinna.

För dig som framför allt har Vataobelans är Kati chikitsa mycket välgörande om den tas tre dagar i följd. Ges före Abhyanga eller Vishesh.

Behandlingstid 20 min + 60 min massage. Investering:´795 kr

3 behandlingar för full effekt ska uppnås. Investering 2100 kr